MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Automatisoitu markkinointi on aiempaa tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Dataohjattu ja jatkuva, yksilöllinen viestintä on parhaimmillaan reaaliaikaista ja tavoittaa kohteensa juuri silloin, kun viesti on hänelle ajankohtainen.

Automaatio uudistaa markkinoinnin roolia osana liiketoimintaa ja myyntiä, sekä vahvistaa markkinoinnin asemaa yrityksen strategian toteuttajana. Avauksen tärkeimpiä ohjelmistokumppaneita ovat B2C-puolella Adobe, B2B-puolella Marketo sekä Salesforce.com, jolta löytyy ratkaisut B2B- ja B2C-puolella.

Teknologian toimitusprosessimme on ketterä ja nopea. Vastaamme teknologian vaatimusmäärittelystä, arkkitehtuurin suunnittelusta, pilotoinnista ja lisenssi- tai SaaS-pohjaisesta toimittamisesta.

ADOBE MARKETING CLOUD

Avaus on Adobe Marketing Cloudin strateginen kumppani Pohjoismaissa.

AMC:llä on suurin tarjolla oleva valikoima markkinointiratkaisuja.

Se tarjoaa kaiken tarvittavan syvempää asiakasymmärrystä, yksilöllisten kampanjoiden rakentamista sekä sisällön hallitsemista varten.

SALESFORCE

Avaus on Salesforcen strateginen kumppani Pohjoismaissa.

Salesforce on maailman johtava toimija markkinointiautomaation kentällä. Se antaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa ja hallita asiakaspolkuja eri kanavien kautta tarjoten aidon 1-to-1 asiakaskokemuksen.

Autamme Salesforce-asiakkaitamme saavuttamaan paremman ROI:n ja asiakaspysyvyyden hyödyntämällä dataa, teknologiaa, luovaa sisältöä ja ketterää työskentelytapaa.

MARKETO

Avaus on Marketon strateginen kumppani Pohjoismaissa.

Marketo on johtava B2B-yrityksille suunnattu markkinoinnin työkalu. Se mahdollistaa asiakkaidemme markkinointitoimintojen laajentamisen liiketoimintayksiköiden ja maiden kesken. Lisäksi Marketon avulla voidaan kuroa markkinoinnin ja myynnin välinen kuilu umpeen.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme kertoo markkinoinnin trendit ja tuoreimmat ilmiöt sekä B2C-, että B2B-näkökulmasta. Saat asiantuntijoidemme näkemykset ajankohtaisista aiheista sekä kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi joka kuukausi.