AUTOMATISERAD MARKNADSFÖRING

Automatiserad marknadsföring är effektivare och ger bättre resultat. Datastyrd, fortlöpande och personlig kommunikation sker i bästa fall i realtid och når mottagaren precis när informationen är aktuell.

Automatisering gör att marknadsföringen integreras starkare i affärsverksamheten och försäljningen. Marknadsföringen får en strategisk tyngd. Avaus viktigaste teknologipartners är Adobe för konsumentlösningar och Marketo för industriella lösningar, samt Salesforce.com, som har lösningar för både B2C och B2B.

Vi levererar våra tekniska lösningarna snabbt och smidigt. Vi sköter definition av krav, arkitekturplanering, pilotprojekt och licens- eller SaaS-baserade leveranser.

TEKNOLOGI FÖR ANALYS

Avaus är en av Finlands ledande experter inom analys. Vi samarbetar med världens främsta leverantörer av analysteknologi och vi kan integrera all relevant marknadsföringsdata från alla olika kanaler och källor.

Vi erbjuder dig tekniska analysverktyg som möjliggör effektiv bearbetning av data för resultatstyrning av marknadsförings- och reklamprocesser.

Vi använder olika verktyg för att effektivisera och automatisera analyserna, till exempel Adobe Analytics, Tableau, R-Analytics och Google Analytics.

TEKNOLOGI FÖR REKLAM

Med våra tekniska reklamlösningar kan du rikta reklamen direkt till dina befintliga kunder – eller till alla förutom dem.

Detta är endast möjligt om reklamen kopplas till kunddata. Avaus använder den senaste teknologin för Programmatic Media, eller programmatisk reklam.

Som en del av vårt servicepaket erbjuder vi ditt företag att använda våra egna tekniska resurser – du behöver alltså inte göra egna teknologiinvesteringar. Våra teknologipartners inom reklam är bland andra Adform, Criteo och Vendemore.

HANTERING AV MARKNADSFÖRINGSDATA

Företag har stora mängder kunddata, men sällan i ett format som är direkt användbart. Vi erbjuder ditt företag tekniska lösningar för databearbetning i syfte att förbättra datakvaliteten och för fortlöpande datahantering.

Kunddata är en ovärderlig tillgång för våra kundföretag. Avaus tekniska lösningar förädlar data och ökar deras kommersiella värde. Vi använder världsledande lösningar för hantering av marknadsföringsdata och har även utvecklat egna lösningar för datahantering anpassade efter de särskilda krav som marknadsföringen ställer.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

I vårt nyhetsbrev berättar vi vad som är aktuellt inom marknadsföring och försäljning. Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i månaden. Dessutom kan du få inbjudningar till våra events och seminarier.