Avaus valt till ett av Nordens snabbast växande företag

Avaus Marketing Innovations har valts in som medlem i Fast Growth Icons – nätverket för snabbt växande europeiska företag. Nätverket består av sk. scale-ups – företag som växer med över 50% per år och har en omsättning på över 150 MSEK samt utsikter att nå 1 miljard SEK.

 

Fast Growth Icons grundare Ben Fletcher, säger att medlemskapet är ett erkännande för att Avaus är ett av de mest intressanta tillväxtföretagen i Norden. “Vi önskar Avaus välkomna och gratulerar företaget till nomineringen – detta är en imponerande prestation. Vi ser fram emot att Avaus affärsverksamhet blomstrar i framtiden.”

 

Enligt Fletcher har Europa under de senaste åren framgångsrikt utmanat Silicon Valleys framgångar. Europa håller på att få ett eget moget och livskraftigt ekosystem. Investerare från hela världen erkänner potentialen i många europeiska innovationscentrum som Berlin, London, Amsterdam och Stockholm.

“Europa har framgångsrikt producerat startups under många år men hindren för att företagen skall utveckla sig till över 1 miljard i omsättning är fortfarande mycket stora. Europa har fortfarande ett rejält försprång att ta igen i den USA-dominerade marknaden.

 

Fast Growth Icons mission är att överbrygga gapet mellan startups och storföretag. Nätverket sammanför tillväxtföretag i Europa. Exempel på nätverkets medlemmar är t.ex. Amorelie, Liefery, Flixbus, Ratepay, N26, Outfittery, Carmundi, PayONE, SumUp and WeFox. Företagen utbyter erfarenheter och praktiska råd på evenemangen som Fast Growth Icons anordnar.

 

Avaus är inbjuden till evenemanget i Berlin som ordnas den 18 maj. Huvudtalare Delivery Heros grundare Markus Fuhrmann, och Rolf Schroemgens, Trivagos grundare.

 

För mer information, kontakta:


Emily Holgate, emily@fastgrowthicons.com

Emma Storbacka, emma.storbacka@avaus.se

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

I vårt nyhetsbrev berättar vi vad som är aktuellt inom marknadsföring och försäljning. Vårt nyhetsbrev skickas ut en gång i månaden. Dessutom kan du få inbjudningar till våra events och seminarier.