STRATEGIA

Paras strategia yhdistää teorian ja käytännön.

Avauksen strategiatiimi auttaa B2B ja B2C yrityksiä uudistamaan markkinointinsa. Kehitämme toimintasuunnitelmia ja operointimalleja asiakasymmärryksen ja käytännön kokemuksen kautta.

Tavoitteemme on opastaa asiakkaamme kohti henkilökohtaisempia asiakassuhteita niin, että se näkyy myynnissä.

ANALYTIIKKA & DATA SCIENCE

Data on modernin markkinoinnin polttoaine. Kaikkien liiketoimintaa koskevien päätösten tulisi perustua data-analyysiin.

Avauksen analytiikkatiimi auttaa muuttamaan markkinointisi dataohjautuvaksi ja kasvattamaan tuottavuutta. Tiimi auttaa luomaan älykkäitä, dataan pohjautuvia markkinointiohjelmia ja personoituja asiakaskokemuksia.

LUOVA SUUNNITTELU JA SISÄLTÖMARKKINOINTI

Moderni markkinointi yhdistää luovuuden ja teknologiaratkaisut.

Avauksen sisältötiimi auttaa asiakasta rakentamaan personoituja tarinoita digitaaliseen ympäristöön. Kaunis ulkoasu ja suuret ideat yhdistyvät asiakasymmärrykseen. Työ ei perustu vain luovaan ajatteluun – luovan prosessin pohjalla on aina data ja tekniset työkalut.

KASVUHAKKEROINTI

Moderni, personoitu markkinointi on jatkuva prosessi. Dataan ja analytiikkaan perustuva kasvuhakkerointi pohjustaa ja optimoi tekemistä kohti parempia liiketoimintatuloksia.

Avauksen kasvuhakkerit hyödyntävät ketterää työskentelymetodia, data- ja online-analyysia, ostokäyttäytymisen tarkkailua, testausta ja luovan sisällön optimointia. Tiimi työskentelee juuri niiden tavoitteiden mukaisesti, jotka asiakkaamme on sille asettanut.

MARKKINOINTITEKNOLOGIA

Parhaimmillaan moderni markkinointi yhdistää tunteen, datan ja teknologian.

Avaus työskentelee parhaiden, globaalien teknologiayhtiöiden kanssa: olemme Adoben, Salesforcen, Marketon ja Googlen kumppani. Partneriemme avulla yhdistämme luovan kompetenssin parhaisiin mahdollisiin teknologiaratkaisuihin. Meillä on pitkä kokemus teknologia-alustojen implementoinnista eri toimialoille. Niillä mahdollistamme dataohjautuvan, automatisoidun ja personoidun kommunikaation.

ÄLYKÄS MAINONTA JA MEDIA

Vain relevantti kommunikaatio saavuttaa kohdeyleisön, vain henkilökohtaiset viestit rakentavat tunneyhteyden.

Yritys voi kommunikoida henkilökohtaisella tasolla vain silloin, kun se hyödyntää omaa dataansa.
Avauksen strategeista, yleisömanagereista ja mediasuunnittelijoista koostuva tiimi auttaa yrityksiä kehittämään mediastrategiaansa ja kasvattamaan markkinoinnin ROI:ta datan ja teknologian avulla.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme kertoo markkinoinnin trendit ja tuoreimmat ilmiöt sekä B2C-, että B2B-näkökulmasta. Saat asiantuntijoidemme näkemykset ajankohtaisista aiheista sekä kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi joka kuukausi.