Tuukka Valkeasuosta Avauksen uusi teknologiajohtaja

Tuukka Valkeasuo | Picture: Seppo Tolonen

Tuukka Valkeasuo on nimitetty Avauksen uudeksi teknologiajohtajaksi, vastuualueenaan teknologiastrategia ja Avauksen teknologiatarjoaman kehittäminen. Valkeasuo on Avauksen kansainvälisen johtoryhmän jäsen.

 

Valkeasuon ura alkoi teknologiayrittäjänä, jonka jälkeen hän on ollut neuvonantajana T-Systemsillä, Accenturella ja Orangella. Valkeasuolla on yli 20 vuoden kokemus IT- ja teknologiakonsultoinnista ja on viime aikoina keskittynyt ensisijaisesti asiakaskokemuksen hallintaan liittyviin teknologiaratkaisuihin.

 

“Olemme erittäin innstostuneita siitä, että saamme lisää Tuukan johdolla markkinoinnin teknologioihin liittyvään konsultointiin syvää osaamista,” sanoo Emma Storbacka, Avauksen vastikään nimitetty toimitusjohtaja. Hän alleviivaa, että Avauksen visio on perustamisesta saakka perustunut teknologian mahdollistamaan markkinoinnin muutokseen. Ilman investointeja teknologiaan, tämän päivän markkinoijat eivät kykene kilpailemaan menestyksellisesti globaaleilla digitaalisilla markkinoilla. “Tuukalla on täsmälleen oikea tausta ja näyttävä kansainvälinen kokemus. Nimityksellä haluamme painottaa johtoasemaamme markkinoinnin teknologian konsulttina ja ratkaisujen toimittajana. Samalla Tuukka tukee kansainvälistymistämme.” sanoo Storbacka.

 

“Sisimmiltäni olen teknologi, mutta tähtäimessäni on aina ollut liiketoiminnan tulokset. Yritysten asiakaskokemuksen vahvistamiseen vaadittavat kyvykkyydet vaativat juuri tekki- ja businessymmärryksen vahvaa yhdistelmää,” sanoo Valkeasuo.

 

Valkeasuon mukaan henkilöityjen, monikanavaisten asiakaskohtaamisten toteuttaminen suuressa mittakaavassa on nykyään eloonjääntikysymys. Teknologioiden mahdollistama uusi markkinointi on noussut yritysten liiketoiminnan keskeiseksi kasvattajaksi. “Valitsin Avauksen, koska yritys on täysin fokusoitunut markkinoinnin muutokseen ja kansainvälistymiseen johtavien teknologiatoimittajien kanssa.”

 

Lisätiedot:

Emma Storbacka, toimitusjohtaja, emma.storbacka@avaus.se
Tuukka Valkeasuo, teknologiajohtaja, tuukka.valkeasuo@avaus.fi

 

Avaus Marketing Innovations on erikoistunut monikanavaisen markkinoinnin luoviin-, data- ja teknologiaratkaisuihin. Yhtiöllä on toimistot Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme kertoo markkinoinnin trendit ja tuoreimmat ilmiöt sekä B2C-, että B2B-näkökulmasta. Saat asiantuntijoidemme näkemykset ajankohtaisista aiheista sekä kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi joka kuukausi.