Avaus valittu yhdeksi Pohjolan superkasvajista

Avaus Marketing Innovations on kutsuttu Fast Growth Icons -verkoston jäseneksi. Verkostoon kutsutaan eurooppalaisia ns. scale-up -yrityksiä joiden vuosikasvu ylittää 50% ja jotka ovat saavuttaneet vähintään 15 miljoonan euron liikevaihdon. Valituilla yrityksillä tulee lisäksi olla kasvunäkymät yli 100 miljoonan euron liikevaihtoon vuodessa.

 

Fast Growth Icons perustajan Ben Fletcherin mukaan jäsenyys on tunnustus Avaukselle yhtenä Pohjoismaiden kiinnostavimpana kasvuyrityksenä. “Toivotamme Avauksen tervetulleeksi ja onnittelemme yritystä valinnan johdosta. Toivomme että liiketoiminta kukoistaa tulevaisuudessa.”

Fletcherin mukaan Eurooppa on viime vuosina menestyksellisesti haastanut Piilakson menestystä. Eurooppa on saamassa oman kypsän ja elinvoimaisen ekosysteeminsä. Pääomasijoittajat eri puolilla maailmaa tunnustavat eurooppalaisten innovaatiokeskusten kuten Lontoon, Berliinin, Amsterdamin ja Pohjoismaiden mahdollisuudet.

“Eurooppa on menestyksellisesti tuottanut startuppeja monen vuoden ajan, mutta kasvun esteet 100 miljoonan liikevahdon saavuttamiseksi ovat edelleen erittäin suuret. Yhdysvaltojen etumatka yksisarvisten maailmassa on edelleen suuri ja Euroopalla on iso umpeen kurottava matka edessään.”

Startuppien ja suurten yritysten välisen kuilun pienentäminen on Fast Growth Icons -verkoston päätehtävä. Verkosto saattaa yhteen kasvuyrityksiä tapahtumiin joissa jäsenyritykset vertaavat kokemuksia ja neuvoja. Verkoston jäseniä ovat esimerkiksi: Amorelie, Liefery, Flixbus, Ratepay, N26, Outfittery, Carmundi, PayONE, SumUp ja WeFox.

Avaus on kutsuttu osallistumaan verkoston seuraavaan tapaamiseen Berliinissä toukokuun 18. päivänä. Pääpuhujia ovat Delivery Heron perustaja Markus Fuhrmann ja Rolf Schroemgens, Trivagon perustaja.

 

Lisätietoja:

Emily Holgate, emily@fastgrowthicons.com

Lars Schulman, lars.schulman@avaus.fi

 

 

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme kertoo markkinoinnin trendit ja tuoreimmat ilmiöt sekä B2C-, että B2B-näkökulmasta. Saat asiantuntijoidemme näkemykset ajankohtaisista aiheista sekä kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi joka kuukausi.