Avaus tuo johtavan kasvuhakkeroinnin koulutuksen pohjoismaisille asiakkailleen

Anssi Rantanen, CEO Growth Tribe Helsinki och Ilona Vigren, Growth Hacking business lead, Avaus

Datalähtöisen markkinoinnin konsultointiyritys Avaus ja Euroopan ensimmäinen kasvuhakkeroinnin koulu Growth Tribe aloittavat kansainvälisen yhteistyön. Kumppanuuden tavoitteena on kehittää kasvuhakkerointia ammattina ja osaamisalueena Pohjoismaisissa yrityksissä. Yhteistyö yhdistää Avauksen analytiikka- ja keinoälyosaamisen sekä Growth Triben kasvuhakkeroinnin koulutusosaamisen.

Avaus julkisti ensimmäisenä pohjoismaisena toimistona kasvuhakkerointipalvelunsa vuonna 2014. Vuosittaisella 25-40 prosentin kasvulla kasvuhakkerointi on ollut Avauksen nopeimmin kasvavia liiketoiminta-alueita.

 

“Meillä on yksi pohjoismaiden suurimmista data-analytiikkatiimeistä. Nyt keinoäly antaa vahvan piristysruiskeen kasvuhakkeroinnille,” sanoo Ilona Vigren, Avauksen kasvuhakkeroinnista vastaava johtaja. Hänen mukaan Growth Triben valinta kumppaniksi oli helppoa. “Meillä on yhteinen visio siitä miten keinoäly ja järjestelmällinen kokeilu saattavat kasvuhakkeroinnin seuraavalle tasolle,” Vigren jatkaa.

 

Vigrenin mukaan monelle suuremmalle yhtiölle on haasteellista saada tehtyjen data- ja teknologiainvestointien tuotto kasvuun. Ratkaisu löytyy vahvasta kasvuhakuisesta asenteesta. Monet Avauksen kasvuhakkerointitiimit ovat kiinteä osa asiakkaiden markkinointiosastoja, joissa ne ratkovat kasvun haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa hyödyntäen kaikkia markkinointikanavia kokonaisvaltaisesti. “Tiimeissä yhdistämme data-analyytikoita, luovia suunnittelijoita ja devaajia ja tuloksena on tyypillisesti 80-300% korkeampi markkinointipanosten tuotto,” sanoo Vigren.

 

“Intohimomme on ihmisten ja organisaatioden varustaminen kasvuhakkeroinnin supervoimilla,” sanoo Growth Tribe Suomen toimitusjohtaja Anssi Rantanen.

 

Growth Tribe ja Avaus yhdistävät voimansa, tarjotakseen kasvuhakkeroinnin palveluita pohjoismaisille asiakkaille. Avaus tarjoaa konsultointia ja Growth tribe koulutusta.

Vuoden 2019 aikana he aikovat tukea asiakkaidensa liiketoiminnan kasvua kouluttamalla ja tarjoamalla kasvuhakkeritiimejä. Kuten Pohjoismaissa, kasvuhakkerointi tulee olemaan keskeisessä roolissa Avauksen tarjoomassa myös Saksassa.

 

Avaus Marketing Innovations on markkinoinnin ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen muutos- ja kehitystoimisto. Avaus on erikoistunut monikanavaisen markkinoinnin asiakaskokemus-, data- ja teknologiaratkaisuihin. Yhtiöllä on 150 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Puolassa.

 

Growth Tribe on Euroopan ensimmäinen kasvun akatemia. Yritys auttaa kouluttaa ammattilaisia ja yrityksiä uuden osaamisen alueilla kuten ‘Data-ohjattu kasvumarkkinointi’ ja ‘Keinoäly ilman koodausta’. Growth Tribella on toimistot Englannissa, Ranskassa, Alankomaissa, Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa.

 

Lisätietoa:

Avaus: Ilona Vigren Growth Hacking business lead, ilona.vigren@avaus.se
Growth Tribe SWE: Peter Ingman CGO Growth Tribe Sweden, peter.ingman@growthtribe.se
Growth Tribe FIN: Anssi Rantanen, CEO Growth Tribe Finland, anssi@growthtribe.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme kertoo markkinoinnin trendit ja tuoreimmat ilmiöt sekä B2C-, että B2B-näkökulmasta. Saat asiantuntijoidemme näkemykset ajankohtaisista aiheista sekä kutsut tapahtumiimme suoraan sähköpostiisi joka kuukausi.