2007-2010

Avaus perustettiin vuonna 2007 strategian ja liiketoiminnan konsulttitoimistona. Perustajajäseniin kuuluivat Harri Roschier, Kim Weckström, JP Virtanen ja Tom Nickels, joilla oli yhteinen tausta Satama Interactivessa, yhdessä tuolloin Euroopan johtavista digitaalisista toimistoista. Toimintaa vahvistettiin ja osaamista kasvatettiin digitaalisen markkinoinnin ja teknologiapalveluiden alueilla.

1

2011-2012

Avaus keskittyi toimialaa muokkaaviin yritysteknologioihin ja integroi tarjoomaansa mobiiliteknologian ja data-analytiikan erikoisosaamista. Puolan teknologiakeskittymään Wroclawiin perustettiin oma teknologiayksikkö, jonka avulla kyettiin nopeasti kasvattamaan teknologia- ja designosaamista. Vuoteen 2012 mennessä 73% liikevaihdosta tuli teknologia- ja konsultointipalveluista ja 27% digitaalisista markkinointipalveluista.

2

2013-2014

2013 Avauksen johtoon nousi uusi toimitusjohtaja Tom Jacobsson. Liiketoiminta jaettiin kahteen organisaatioon saman brändin alla. Avaus Consulting keskittyi digitaalisen liiketoiminnan ja palvelumuotoilun konsultointipalveluihin ja Avaus Marketing Innovations vahvisti osaamistaan dataohjattujen, digitaalisten markkinointipalveluiden tarjoajana. Elokuussa 2014 Siili Solutions osti Avaus Consultingin ja Avaus Marketing Innovations jatkoi Avaus-brändin haltijana alkuperäisten perustajajäsenten johdolla.

3

2015

Markkinointi elää tänä päivänä uutta kultakauttaan. Teknologia muokkaa markkinoinnin maisemaa ja tekee siitä entistä keskeisemmän osan yrityksen koko liiketoimintaa kaikilla alueilla unohtamatta luovuutta ja innovatiivisuutta kaikessa tekemisessä. Avaus on ainutlaatuinen markkinointitoimisto, joka kykenee yhdistämään uudet markkinointimallit digitaalisen liiketoiminnan palveluihin ja luovaan suunnitteluosaamiseen.

Lisää tietoa meistä löydät Wikipediasta: https://fi.wikipedia.org/wiki/Avaus_(yritys)

4