Terhi Villanova Smart Advertising -yksikön johtajaksi

AMI_Blogi_Headerkuva_04

AVAUS MARKETING INNOVATIONS OY

LEHDISTÖTIEDOTE, 4.2.2015, JULKAISUVAPAA KLO 09.00

 

Avaus Marketing Innovations panostaa ohjelmallisen mainonnan suunnitteluun tulospohjaisen mainonnan asiantuntija Terhi Villanova aloittaa Avaus Marketing Innovationsin Smart Advertising -yksikön vetäjänä. Villanova vastaa yrityksen nopeimmin kasvavasta liiketoiminta-alueesta, älykkäistä mainontaratkaisuista ja mediasuunnittelusta. Villanova on aikaisemmin toiminut iProspectin asiakkuusjohtajana.

Avaus Marketing Innovations käynnisti ohjelmallisen mainonnan suunnitteluun ja toteutukseen keskittyvän liiketoiminnan vuoden 2014 alkupuolella.Avaus Marketing Innovations on pohjoismainen digitaalisen markkinoinnin palveluyritys, joka on hiljattain laajentanut tarjoomaansa markkinointiteknologioista myös uusiin mainosteknologioihin.

Ohjelmallinen mainonta mullistaa markkinointia parhaillaan. Olen pitkään työskennellyt tulospohjaisen mainonnan ratkaisujen parissa ja Avaus Marketing Innovationsissa ollaan nyt muutoksen eturintamassa, sanoo Terhi Villanova.

Avaukselle Villanovan houkuttelivat erityisesti yrityksen kyky kehittää innovatiivisia markkinoinnin ratkaisuja asiakkaiden kanssa.

Pioneeri-asenne, tekemisen meininki ja hankkeiden suurehko kokoluokka tekivät minuun vaikutuksen.

Avaus Marketing Innovationsin ratkaisut perustuvat analytiikan ja datan laajamittaiseen hyödyntämiseen markkinoinnissa ja mainonnassa. Yrityksen Smart Advertising -liiketoiminnan kehittäjän Erkko Simsiön mukaan Avaus on kehittänyt erittäin kustannustehokkaita ja tuloksekkaita mainonnan ratkaisuja. Esimerkiksi datan avulla pystytään kohdentamaan halutuille uusille ja olemassaoleville asiakkaille juuri heidän tarpeeseensa sopivaa sisältöä reaaliaikaisesti. Simsiön mukaan Avauksen kyky työskennellä datan kanssa markkinoinnin eri toimenpiteissä on poikkeuksellista jopa kansainvälisessä vertailussa.

Nyt puhumme mainonnan automaatiosta. Uusimmilla käytössämme olevilla kohdentamisen metodeilla markkinoinnin panoksista saadaan kaikki tehot irti, Simsiö kertoo.

Lisätietoja:

Erkko Simsiö
Senior Advisor, Smart Advertising
Avaus Marketing Innovations
050-389 8736, erkko.simsio@avaus.fi

 
Terhi Villanova
Head of Smart Advertising
Avaus Marketing Innovations
050-375 9987, terhi.villanova@avaus.fi

 

Avaus Marketing Innovations on Pohjoismaiden johtava markkinoinnin uudistaja. Avaus auttaa suuria B2C ja B2B -yrityksiä parantamaan markkinoinnin tuloksellisuutta siirtymällä kampanjalähtöisestä markkinoinnista jatkuviin dataohjattuihin monikanavaisiin markkinointiohjelmiin. Avauksella työskentelee 65 analytiikan, teknologian, sisältömarkkinoinnin, digitaalisen mainonnan ja strategisen markkinoinnin ammattilaista.