MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Automatisoitu markkinointi on aiempaa tehokkaampaa ja tuloksellisempaa. Dataohjattu ja jatkuva, yksilöllinen viestintä on parhaimmillaan reaaliaikaista ja tavoittaa kohteensa juuri silloin, kun viesti on hänelle ajankohtainen.

Automaatio uudistaa markkinoinnin roolia osana liiketoimintaa ja myyntiä, sekä vahvistaa markkinoinnin asemaa yrityksen strategian toteuttajana. Avauksen tärkeimpiä ohjelmistokumppaneita ovat B2C-puolella Adobe, B2B-puolella Marketo sekä Salesforce.com, jolta löytyy ratkaisut B2B- ja B2C-puolella.

Teknologian toimitusprosessimme on ketterä ja nopea. Vastaamme teknologian vaatimusmäärittelystä, arkkitehtuurin suunnittelusta, pilotoinnista ja lisenssi- tai SaaS-pohjaisesta toimittamisesta.

1

TEKNOLOGIA ON UUDEN MARKKINOINNIN KOVA YDIN.

adobe-logo-transparent

 

marketo-logo-transparent

 

 

trustlogowhite

 

MARKKINOINNIN ANALYTIIKKA

Avaus on Suomen johtavia analytiikkaosaajia. Työskentelemme maailman parhaiden analytiikan teknologiakumppaneiden kanssa ja yhdistämme asiakkuuksiin liittyvää dataa useista eri kanavista ja lähteistä.

Tarjoamme asiakkaillemme analytiikan teknologiaratkaisuja, jotka mahdollistavat tehokkaan datan työstämisen markkinoinnin ja mainonnan prosessien tulospohjaisen ohjauksen tarpeisiin.

Käytämme useita teknologioita analytiikan tehostamiseksi ja automatisoimiseksi, kuten Adobe Analytics, Tableau, R- ja Google Analytics.

4

ÄLYKÄS MAINONTA

Mainonnan teknologiaratkaisumme mahdollistaa mainonnan kohdentamisen ainoastaan yrityksen nykyisille asiakkaille - tai päinvastoin, kaikille muille paitsi heille.

Tämä onnistuu vain, jos mainonta kytketään asiakasdataan. Avaus hyödyntää useita uusia ohjelmallisen mainonnan kohdentamisteknologioita.

Osana palvelupakettiamme tarjoamme asiakkaidemme käyttöön omat teknologiaresurssimme, jolloin asiakkaan teknologiainvestoinnit eivät ole tarpeen. Mainosteknologiakumppaneitamme ovat mm. Adform, Criteo ja Vendemore.

5

ÄLYKÄS MAINONTA TAVOITTAA OIKEAT ASIAKKAAT OIKEISSA KANAVISSA OIKEAAN AIKAAN.

MARKKINOINTIDATAN HALLINTA

Yrityksillä on paljon asiakasdataa, mutta harvoin muodossa, jota voidaan suoraan hyödyntää. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön teknologiaratkaisuja sekä datan muotoiluun, sen laadun parantamiseen, että jatkuvaan hallintaan.

Asiakasdata on asiakasyrityksillemme tärkeä pääoma. Avauksen teknologiaratkaisut auttavat datan jalostamisessa ja sen liiketoiminnallisen arvon kehittämisessä. Hyödynnämme maailman johtavia markkinointidatan hallintaratkaisuja ja olemme kehittäneet myös omia datahallintaratkaisuja, jotka sovelutuvat markkinoinnin erikoisvaatimuksiin.

7