Suomen ensimmäinen Marketo-käyttäjäryhmän tapaaminen Avauksella

Marketo-käyttäjäryhmän tapaaminen

Markkinoinnin automaatiojärjestelmä Marketon käyttäjät kokoontuivat ensimmäistä kertaa Suomessa 11.3. aurinkoisena kevätiltana. Mukana oli käyttäjiä ja konkareita niin markkinoivista yrityksistä kuin toimistoistakin.

Kokoonkutsujina olivat Avauksen Tommi Tapiola ja Ilona Vigren, jotka esittelivät muutamia poimintoja viimeaikaisista Marketo-onnistumisistamme ristiinmyynnissä, segmentoitujen sähköpostien nopeassa työstämisessä, data-ohjautuvuudessa ja edistyneessä asiakaskunnan segmentoinnissa. Erityisesti keskustelua herätti eri tietolähteiden integrointi Marketoon ja sen mahdollistama koko myyntiputken seuranta jopa kolmannen osapuolen järjestelmiin asti.

Näimme myös vilauksen tulevista Marketo-ominaisuuksista, mitkä aiheuttivat tuuletuksia ja tyytyväisiä kommentteja.

Päätimme tavata jatkossa kvartaaleittain ja pitää yllä keskustelua myös tapaamisten välillä. Joka tapaamisessa pääsee uusi yritys ääneen kertomaan Marketo-kokemuksistaan, jakamaan oppeja ja keräämään jatkokehitysideoita muilta osallistujilta. Jakamalla kokemuksiamme saamme uusia ideoita, parannamme tekemistämme ja levitämme uudenaikaisen markkinoinnin ilosanomaa – ilosanomaa markkinoinnista, joka tuottaa näkyviä ja tuntuvia tuloksia. Seuraava Marketo-käyttäjäryhmän tapaaminen on kesäkuussa, lisätietoa voi kysellä kokoonkutsujilta tommi.tapiola@avaus.fi tai ilona.vigren@avaus.fi, ja kutsulistalle voi ilmottautua Marketon sivuilta.

MTOUG_3