Pekka Pohjola nopeasti kasvavan Avauksen talousjohtajaksi

pekka_pohjola

Pekka Pohjola aloittaa Avaus Marketing Innovationsin uutena talousjohtajana. Pohjolan päähaasteeksi tulee Avauksen kansainvälistyminen. Pohjola on aikaisemmin toiminut lähes kymmenen vuotta taloushallinnon tehtävissä KONE-konsernissa. Hän näkee talousjohtajan roolin vajaan sadan hengen Avauksessa laajana ja haastavana. Hän näkee Avauksessa mahdollisuuden “rakentaa ja oppia roppakaupalla uutta”.

Avaukselle Pohjolan houkuttelivat erityisesti yrityksen vahva kasvuhakuinen kulttuuri ja uuden tekeminen. Pohjolan mielestä Avauksessa markkinoinnin data- ja teknologiaratkaisut ovat yhdistetty luovaan tekemiseen tavalla, joka on ainutlaatuista Pohjoismaissa.

– Avauksen viime aikojen menestys globaalien asiakkaiden kanssa kertoo mielestäni yrityksen kilpailukyvystä. Luulen että minusta on hyötyä kansainvälistymisessä, kertoo Pohjola.

Pekka Pohjolan aloittaa Avauksessa 1.3.2016.

Avaus Marketing Innovations on erikoistunut monikanavaisen markkinoinnin sisältö- data- ja teknologiaratkaisuihin. Yhtiöllä on yhdeksänkymmentä työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Avauksen liikevaihto oli vuonna 2015 8 miljoonaa euroa, jossa kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna 26 prosenttia.

Lisätietoja:
Tuomo Räsänen
COO
Avaus
040-718 2840
tuomo.rasanen@avaus.fi

Pekka Pohjola
Group CFO
Avaus
040-727 4460