Pasi Kulmalasta kansainvälistyvän Avauksen toimituskyvystä vastaava johtaja

pasi

Pasi Kulmala aloittaa Avaus Marketing Innovationsilla laadusta ja toimituskyvystä vastaavana johtajana. Kulmalan tehtävänä on kehittää Avauksen kansainvälistä palvelutuotantoa sekä nykyisillä että uusilla markkinoilla.

Kulmala on aikaisemmin työskennellyt ohjelmistoalalla ja kehittänyt organisaatioita ja prosesseja mm. F-Securella. Avaukseen Kulmala tulee Veholta, jossa hän on työskennellyt erityisesti digitaalisen markkinoinnin kehittämisen kanssa.

— Jokainen yritys pyrkii nyt parantamaan asiakaskokemusta datan avulla. Avaus toimii alansa edelläkävijänä juuri tässä strategisesti tärkeässä ”sweet spotissa”, sanoo Kulmala.

Avaukselle Kulmalan houkuttelivat erityisesti mahdollisuus päästä kehittämään Avauksen koko organisaatiota ja palvelutuotantoa. Kulmalan mielestä Avaus on hyvä esimerkki uuden tyyppisestä myötätuulessa olevasta suomalaisesta palveluviennistä.

— Tunnen voivani antaa paljon Avaukselle kehitysvaiheessa, jossa kansainvälistyminen on hyvässä vauhdissa. Asiakkuudet ovat huippuluokkaa ja minun tehtävänä on varmistaa, että toimituskyky kehittyy nopean kasvun mukana, sanoo Kulmala.

Pasi Kulmala aloitti Avauksessa 15.8.2016.

Avaus Marketing Innovations on erikoistunut monikanavaisen markkinoinnin sisältö-, data- ja teknologiaratkaisuihin. Yhtiöllä on 115 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.

Lisätietoja:

Tuomo Räsänen
COO
Avaus
040 718 2840, tuomo.rasanen@avaus.fi

Pasi Kulmala
Head of Group Delivery and Resourcing
Avaus
044 5605 595, pasi.kulmala@avaus.fi