Avaus tuplafinalistina kansainvälisen markkinointiteknologiakilpailun finaalissa

Avaus Marketing Innovations on finaalissa kahdessa kategoriassa markkinoinnin automaatiotyökalu Marketon järjestämässä kansainvälisessä Revvie Awards -kilpailussa. Avaus on ainoana eurooppalaisena markkinointitoimistona ehdolla – kahdessa eri kategoriassa.

Digital Services Partner of the Year -palkinto myönnetään kolmesta finaaliin päässeestä markkinointitoimistosta eniten ääniä saaneelle Marketon partnerille. The Bridge Builder -sarjassa Avaus on mukana teollisuusyhtiö Wärtsilän kumppanina.

Sarjassa palkitaan yritys, joka on yhdistänyt luovaa mainontaa ja teknologiaa omassa markkinoinnissaan. Wärtsilän nosti finaaliin Texasin energiamarkkinoille Avauksen kanssa toteutettu digitaalisen markkinoinnin kokonaisuus. Muut finaaliin päässeet toimistot ovat yhdysvaltalaisia.

– Satojen miljoonien teollisia hankintoja tuetaan nyt menestykselliseti digimarkkinoinnilla, sanoo Avauksen B2B juhtaja Emma Storbacka joka iloitsee Avauksen B2B asiakkuuksien nopeasta kasvusta.

Voittaja ratkeaa yleisöäänestyksellä, jonka tulokset julkistetaan Las Vegasissa Marketo Summitissa 9.–12. toukokuuta. Summit kerää noin 6000 markkinoinnin ja teknologian ammattilaista saman katon alle ympäri maailmaa. – On hienoa päästä viemään suomalaista luovaa markkinointi- ja teknologiaosaamista maailmalle. Finalistina saamamme näkyvyys herättää kiinnostusta koko skandinaavista teknologiaosaamista kohtaan, sanoo Avauksen B2B Strategy Lead Henri Syvänen.

Marketon pääkonttori on San Mateossa Kaliforniassa ja se tarjoaa pilvipalveluna markkinoinnin automaatiotyökaluja. Kiinnostus innovatiiviseen markkinointiin, eli Marketon kaltaisten markkinointiteknologioiden ja luovien konseptien yhdistämiseen on kasvanut merkittävästi viimeisten kahden vuoden aikana. Kysynnän myötä Avaus työllistää yhteensä jo yli 100 henkeä Helsingissä, Tukholmassa ja Gdanskissa. Kasvu jatkuu ja suunnitelmissa on noin 20 uuden työntekijän rekrytointi.

Lisätietoja:

Emma Storbacka

emma.strobacka@avaus.se

Henri Syvänen

henri.syvanen@avaus.fi

Linkki Marketon sivulle: http://events.marketo.com/summit/2016/awards/